3.3.2013

TEINIVUOSISTA TÄHÄN PÄIVÄÄN, 2/2

Ensimmäinen osa täällä.

16-17-vuotiaana Tero lähti inttiin, meistä tuli Piian kanssa "inttileskiä" ja sitten näkeminen vaan jäi. Oltiin kyllä muutama kuukausi tekemisissä, mutta johonkin se ystävyys kariutui. Tapasin maailman kilteimmän ja ystävällisimmän pojan, johon ihastuinkin, mutta jostain syystä siitä ei vaan kehittynyt mitään. Huhtikuussa otin ensimmäisen tatuointini, siitä ja muista tatuoinneista enemmän täällä. Vaikka Piian kanssa välit menikin, liikuin Teron mukana kesällä ja tällä kertaa seurana oli Janette. Yyterin Juhannusta näiden kanssa tuskin tulen unohtamaan vielä ainakaan viiteen vuoteen, sellaista säätöä se oli, että oksat pois. Onneksi sillekin pystyy jo tähän päivään mennessä nauramaan, vaikka sillä hetkellä ei itku ollut kaukana! Keväällä kuvittelin taas seurustelevani, mutta se oli ennemminkin kääniääliön huoltajana toimimista, enkä jaksanut sitäkään montaa viikkoa. Vuonna 2010 kierrettiin festareita: käytiin Ruisrockissa, DBTL:ssä ja vielä Sieravuoressakin katsomassa Uniklubia. Löysin kesätyökavereiden joukosta Jussin, joka on ihan huisin hauska ja yhdessä tulikin vietettyä aikaa sinä kesänä. Tuolloin kävin myös ensimmäistä kertaa Lalliksella, eikä mennyt ihan putkeen. Sisälle asti en koskaan tainnut päästä ja äiti tuli hakemaan pois ensiavusta, eikä jaloista löytynyt enää kenkiä. Jälkeenpäin kuulin, että toinen kenkä oli jäänyt pois jo matkalla ja tyytyväisenä olin jatkanut matkaa - ilman sitä toista kenkääAlkusyksyn, talven ja kevään vietin vanhan tuttavan Jounin kanssa. Syksyllä alkoi valinnaisaineet koulussa ja ihastuin Aleksiin  täysin. Talvella sain Janen ja tatuointejakin tuli kuluneen vuoden aikana kaksi lisää. Tammikuussa 2010 pääsin ensimmäistä kertaa lentokoneeseen, sillä suunnattiin kohti Dubaita. 


17-18-vuotiaana aloin kirjoittamaan blogia, jonka kuitenkin poistin myöhemmin. Helmikuussa sain päähänpiston ja halusin yhtäkkiä luopua blondeista, vaikka ne oli ollut jo pitkään. Hiukset vaihtui ensin tummiin, loppukeväästä väri oli musta ja vuoden loputtua ne vaaleni uudelleen. Keväällä 2011 otin taas uuden tatuoinnin. Kirottu huhtikuu - vedin sellaiset Tuhkimokännit, että kadotin taas kenkäni, mutta tällä kertaa vain toisen - ja äiti tuli taas hakemaan pois. Keväällä muutettiin Turkuun ja rauhoituin aika paljon lukuun ottamatta Kapteeni Koivun Kultajuhlaa, maailman parasta vappua Miran, Jussin ja Fian kanssa, ja laivailua. Kun kerta Turussa jo kämppä oli, niin fiksuna mentiin Miran kanssa sinne nukkumaan lauteille, koska mitään huonekaluja ei vielä ollut. Miten mulla onkaan ikävä sitä iltaa. Tänä keväänä myös tutustuin ihanaan Johannaan. Tällä kertaa tunsin olevani ihan oikeesti rakastunut, edelleen Aleksiin, jonka edeltävänä syksynä tapasin ja vasta nyt voin sanoa, että tosissani seurustelen. Lähes kaikki aika kului Aleksin kanssa ja ikävä kyllä Mira jäi vähemmälle. Syyskuussa 2011 mentiin kihloihin ja lokakuun ensimmäinen päivä muutettiin ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Yhteen muutettua päätettiin ottaa Janelle kaveriksi Simba-kissa ja talven aikana käytiin leimaamassa uudet tatuoinnit.


18-20-vuotiaana.. En tiedä mitä kertoisin. Otettiin degutyttöset Nemi ja Nala. Tatuointeja on tullut lisää ja hiustenväri muuttunut muutamaan otteeseen. Ollaan muutettu kahdesti. Tonista, Samulista ja Laurista on tullut ihan hirvittävän tärkeitä, Laurista viimeisimpänä. Nää vaan tuntuu olevan kaikki sellaisia asioita, joista oon höpissyt blogissa vähintäänkin sata ja yksi kertaa, muun muassa täällä ja täällä.


Monen monta ihanaa ihmistä jäi mainitsematta, mut jokainen ihan varmasti tietää, jos merkitsee edes vähäsen. Hassua miettiä, miten paljon näihin vuosiin on mahtunut ja kuinka paljon on tullut muututtua, mutta kaikki se muuttuminen on ollut enemmänkin sisäistä. Kyllä mä ainakin tunnistan itseni ihan täysin jopa niistä 6 - 7 vuoden takaisista kuvista, pikku-minä!

6 kommenttia

 1. Anonyymi3/3/13 21:05

  nii täydelline sää ja toi banneri <!!3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 21:05,
   Kiitos paljon, ihana. :*

   Poista
 2. Anonyymi4/3/13 18:08

  voi vitu vittu fiiaks sää meinaat :DDDDDDDDDD suna en kertois fiiast tääl xdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 18:08,
   No Fiaa hyvinkin. :-) Ei mulla oo mitään syytä olla siitä mainitsemattakaan.

   Maine ei ehkä ole paras, mut se mitä Fia on sisältä, onkin ihan eri juttu! Itse et oo tainnut sen enempää tutustua tai syvällisemmin jutella.. Ehkä kannattaa tehdä ne omat johtopäätökset eikä kuunnella muiden mielipiteitä?

   Poista
 3. Hei hirmu kiva blogi sulla, kaikenmaailman hyödyllisiä vinkkejäkin! Taidankin lisätä samantien suosikkeihin ! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimi,
   Kiva kuulla, että miellyttää!

   Poista