19.2.2013

TERVETULOA

Nyt on syytä mitä suurimpiin pahoitteluihin... Luvassa maailman kamalin kotipostaus. Ihan oikeesti. Täällä ei oo siivottu mitenkään erityisemmin, imuroin ainoastaan suurimmat purut ja kissanhiekat. Lisäksi haaveilen todellisuudessa kokovalkeasta sisustuksesta, mutta eipä olisi kovin eläin- ja joskus tulevaisuudessa lapsiystävällinen ja se on ärsyttänyt mua ihan suunnattomasti etenkin tänään.

En malttanut oottaa, että ulkona hämärtyisi, joten valo puskee ikkunoista sisälle. Nyt olisi jo riittävän pimeää, mutta oon niin menettänyt hermoni, etten taatusti kuvaa uudelleen. Onnistuin taas sähläämään kameran kanssa ja sekoitin sen. En oo vielä tottunut uuteen tietokoneeseen ja tajusin vasta kuvattuani, että koko kameraa ei ole asennettu tähän.. No piuha kiinni ja tunnin verran odotin, että tää asentaisi sen, kunnes tajusin, että se jumittaakin siitä syystä, että kamerasta loppui akku. Omasta mielestä meillä on niin sekava koti, ettei kuvista ottanut minkäänlaista selkoa, joten tiedättekö mitä tein kameran ladatessa akkuja...


Voi miten hieno, vaikka kenkäkaappi unohtuikin piirtää! Paint oli kaveri ja mittakaavoista ei mitään hajua. Yllätyin itsekin piirtämisen jälkeen, miten pieni WC todellisuudessa olikaan. No joka tapauksessa, nyt teillä on ainakin pohjasta edes pienen pieni ajatus. Enää pitää pähkäillä, että kuinka saan älyttömän huonoista kuvista ei-niin-huonoja ja millä ihmeellä muokkaan kontrasteja, kun tää uusi kone on paljon oudompi sitä vanhaa, tuttua ja turvallista... Nettikin pätkii taas ihan taukoamatta. Onkohan tänään maanantai? Ja ostaiskohan joku meille lisää mattoja? Ja miten näiden kuvien taustoihinkin tuli jotain epämääräistä??


8 kommenttia

 1. Koko valkoinen sisustus parilla kirkkaalla piristyksellä on mun suurin haave. Kai sitä sitten joskus ostelee uusia huonekaluja, kun rahaa on ja AIKAA!

  Tosiaan ei kyllä oo ihan eläin- ja lapsiystävällinen se valkonen sisustus :D

  Noi seeprakuosit on kivoja! (=== ja taulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zeni,
   Samma hääääär, vaikkakin haluaisin valkean hopeisilla yksityiskohdilla. Esteenä vaan se, ettei niihin lapsiin varmaan niin hirvittävän montaa vuotta aikaa ole ja tassuttelijoita luultavasti tulee aina olemaan..

   Kiitos. :-)

   Poista
 2. suosittelen picasa3 kuvanmuokkausohjelmaksi. samaan syssyyn sen ladattua tulee myös picnik, josta saa lisää hyviä efektejä ja toimintoja. lisäksi Picasa on toosi helppokäyttöinen. (: ja kivaltahan tuo teidän koti näyttää, ihanan raikas ja kivasti sisustettu. ainoa haittapuoli postauksessa oli nuo kollaasit. ja mä en oikein tajunnut tuota sun pimeäpuhetta, että oisit odottanut pimeämpää? miksi? valosammassa ympäristössä saa parempia kuvia, joita ei välttämättä tarvitse edes muokata tai saati käyttää salamaa, joka varsinkin digikameroissa tekee kuvasta joko ylivaloittuneen tai muuten ruman. äläkä siis ota pahalla, vaan pikemminkin vinkkinä(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 10:19,
   Mä koitin joskus tota Picasaa, kun kaikki niin kehuu, mut se oli jostakin syystä ihan hirvittävän hankala mulle. Johtu varmaan englannin osaamisesta, jota siis ei ole edes tyydyttävän verran. Kaikki olis pitänyt opetella kokeilemalla ja oon niin hätänen, että ei hyvä! Uusimmassa Photofiltressä onneksi oli kontrasteille ihan oma säätö, se kun on tuttu ja turvallinen.. :-)

   Tottahan toki valoisamassa saa parempia kuvia, mut ongelmana oli se, että sähläsin kameran asetusten kanssa ja osa kuvista oli siitä syystä ylivalottuneita, joista ei saanut mitään selvää.

   Ja kiitän. :-)

   Poista
  2. nykyisin Picasa on kyllä ihan suomenkielinen ja on kyllä totta että kaikilla on ne omat suosikit (: ja mun on kyllä ehdottomasti tää picasa :D

   Poista
  3. Anonyymi 16:06,
   Ai, no täytyy varmaan jossain vaiheessa vilkasta sitä. :-)

   Poista
 3. Tosi kuivalta näyttää ja toi VAATEHUONE!! Olen tuosta niiiiin kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora-Emilia,
   Luin ihan älyttömän moneen kertaa, että tosi KUIVALTA näyttää toi vaatehuone. :---DD Mutta siis kiitos. :-) Vähän mulla on ikävä sitä suurta vaatehuonetta, jonka omistin, kun asuin vielä kotona, mutta onhan tää parempi kuin ei mitään.

   Poista