6.2.2013

RIEMUSTA RATKEAMINEN

Kun Aleksi saapui tänään ruokatunnilla kotiin, mukanaan posti, josta paljastui myös Rokkikaupasta tilaamani magneetti! Ei ollut riita kaukana siitä kumpi saa avata paketin, kun olin omimassa koko lystiä heti itselleni. Voiko olla totta, että kädet tärisi ja sydän hakkasi sataa yhden magneetin takia..? Jääkaapin edessä seisten ja PMMP:n mukana heiluen kuluikin sitten seuraava puolitoista tuntinen. Tällehän vois kehitellä jatkosarjaa, sellainen "Kerää kaikki biisit" -tyylinen! Joo, ostaisin kyllä kaikki!

6 kommenttia

 1. Anonyymi6/2/13 14:56

  ihanii lausei XD<33 koska teet koti postauksen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 14:56,
   Jos haetaan viikonloppuna sitä kontaktimuovia lisää, niin varmaan alkuviikosta!

   Poista
 2. Anonyymi7/2/13 00:09

  Saako noi leimat aina pysymään tuollaisina melko pieninä vai suureneeko ne aina sellaisksi "jättimäisiksi"? Etsin kyllä itse ohjeen siihen jos saa pysymään, mutta ajattelin kysäistä viisaammalta ennen ohjeiden metsästystä.(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 0:09,
   Siis tunnisteitako meinaat?

   Mun käsittääkseni ne suurenee tajuuden mukaan eikä ainakaan mistään perusasetuksista saa pysymään pieninä. Voihan toki olla, että joidenkin HTML-koodien kautta saa muutettua, mutta yhtään varmaksi en mee sanomaan, kun en oo kuitenkaan missään blogissa niihin törmännyt.

   Poista
 3. Kiva postaus! Tykkään uudesta banneristasi! (;

  erilainenlumihiutale.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eleanor,
   Kiitos. :--) Saa nhädä kauanko miellyttää omaa silmää! Uskallan väitää, ettei kovinkaan pitkään..

   Poista