5.2.2013

KISSOJEN VALTAKUNNASSA

Paljon odottamani paketti Zooplussalta saapui tänään ja käytiin (no Aleksi kävi) heti sen kimppuun. Vastasi kyllä odotuksia ihan täysin, nappiostos, jes!

Alkuperäinen hintahan oli 139,90€, mutta alennuksessa puu maksoi 89,90€ ja ensitilaaja sai vielä 10% alennuksen. Sekään ei siis tuntunut lainkaan pahalta ja toimitus tuli Saksasta asti vain muutamassa arkipäivässä. Mä niin tykkään ja niin taitaa kyllä pari muutakin. 

Meillä tosin oli myös hyvin surullinen koira, kun paketista tulleista osista ei koostunutkaan mitään kivaa tälle. Niinpä päätin käyttää äidillistä mielikuvitustani ja loihdin myös jotain kivaa hännänheiluttajille ja lupasin tuoda tuliaisia Turusta, viikonloppuun sijoitetulta reissulta. Pikkukisu kun pissi kaikki poikien lelukorissa olevat lelut pilalle ennen Feromonin ostoa ja siitä lähtien ollaan leikitty korkeintaan mun likaisilla sukilla..

8 kommenttia

 1. Anonyymi5/2/13 22:31

  mitä teette turus vklp:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:31,
   Oltiin menossa leffaan ja kerroin äitille, joten se haluaa tulla mukaan ja mennään myös syömään intialaiseen.. <3

   Poista
 2. Anonyymi5/2/13 22:45

  Siul on kyl niin kaikki "äidinvaistot", ihanaa ;3 Toivottavasti joskus kirjotat blogii sit viel ku siul tai siis teil on oikeeki vauva ;33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 22:43,
   On varmasti, mutta vaan eläinten kohdalla!

   Vaikka bloggailun parissa viihdynkin, niin sen näkee sitten joskus. Lapsia kun ei olla ihan lähitulevaisuudessa suunniteltu. :--)

   Poista
 3. Oi, tuollanen raapimispuu kelpais tännekkin! Saattaisi mun vaativa pikku tiikeri olla ees hetken tyytyväinen(:

  tthisendlessdark.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira,
   Tää on kyllä tosi hyvä ja kissoilekin mieleinen! :-) Normaalisit nää maukuu yöt oven takana, kun ei pääse makuuhuoneeseen nukkumaan, mutta nyt ollaan oltu yöt hyvin hiljaa.

   Poista
 4. Koira on maailman suloisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora-Emilia,
   Ja eläimet ylipäätään on ihan parhaita!

   Poista