13.2.2013

KEEP CALM AND ROCK ON

Nykyään tuntuu siltä, että oon vähän hukassa postaamisien kanssa, kun ei oikein tiedä mitä kirjottaisi ja silti halu tehdä sitä on ihan liian suuri. Jo pitkään on ollu tarkoituksena höpistä musiikista muutakin kuin PMMP sitä ja PMMP tätä, josta tulikin mieleen, että suunnitelmat juhannukseksi on tehty!! PMMP nimittäin esiintyy ihan tässä lähistöllä, Sieravuoressa, ja voisin räjähtää onnesta. Vähän ahdistaa se ihmisten paljous ja se, kuinka kaikki oletettavasti on tukka täynnä, mut eiköhän tää oo sen arvoista. En malta odottaa! 

Ja takaisin aiheeseen.. Bongasin Amandan blogista musiikkipostauksen ja ajattelin ryhtyä samaan, vaikka oma musiikkimaku harvoin miellyttää muita. Listaan siis lempibändejä ja niiltä muutamia biisejä. Niin usein törmään tunteeseen, että biisin loistavuuteen meinaa pakahtua, enjoy.Jotta säästytään ihan älyttömän pitkältä postaukselta, saa ensimmäinen osa jäädä tähän. Kuten huomata saattaa, musiikin kanssa mennään aika laidasta laitaan ja korvaa miellyttää lähes mikä tahansa.

8 kommenttia

 1. Kesällä HIM ruississa! aivan pakko nähdä! löysin aika monta bändiä joita itekkin kuuntelen. Mä tykkään sun musiikkimausta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zeni,
   Älä muuta sano!

   Sun kanssa kyllä on samoja, mut yleensä ihmiset ei tykkää meidän autoon istahtaa musiikin takia. :-D

   Poista
  2. Meillä soi aika usein NRJ, koska täällä mellilän perämettissä ei toimi oikeen muut "hyvät". Mut jos laitettais sellasta musiikkia mitä me Jannen kanssa kuunnellaan ni voisin veikata ettei ihan joka taapertaja meijän autoon istuis (X

   BTW! Oon vallan tykästyny sun banneriin. Tosi hieno ! (=

   Poista
  3. Zeni,
   Heh. :-D

   Voi kiitos, kiva kuulla. :--)

   Poista
 2. Hyvä postaus, tässä selailussa löysin bändit, jotka unohdin omasta postauksesta ja nyt hävettää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. amanda,
   Kiitti!

   Voih, mustakin tuntuu, et oon unohtanut jotain ja muistan ne vasta myöhemmin. :-D

   Poista
 3. Lähes kaikki näistä kolahtaa !! Ihan pelottavan samanlainen musiikkimaku :D
  Mutta joo, löysin tänään instagramin kautta sun blogin ja nyt selailen näitä postauksia alusta saakka (kuten huomaat :D), niin hauskaa lukea jonkun samanikäisen blogia jolla on niin erilainen elämäntilanne ! Ei sillä, toivottavasti muutaman vuoden päästä olen itse siinä tilanteessa missä sinä nyt :) Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, jään varmasti seuraamaan teidän elämää tänne blogiin !
  T. 5/93 Sosiaalialan opiskelija 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotta,
   Ohhoh, pelottavaa tosiaan.. :D

   Kiva kuulla ja tervetuloa mukaan! :)

   Poista