12.1.2013

VUONNA 2012, PART 2

Vihdoinkin, eihän tässä mennykään kuin pieni ikuisuus. Saa nähdä, mitä postattavaa seuraavaksi kehittelen. Muutamia pieni ostoksia on tullu jo tehtyä uutta kotia varten, mutta niitten esiintyminen blogissa tapahtuu varmaankin vasta siinä vaiheessa, kun pääsee käyttöön. Pakkaustakin pitäis aloittaa ja huh huh.. No joka tapauksessa tässä nyt tää!

Heinäkuu


Heinäkuussa oli yks niistä harvoista kerroista, jollon mulla oli lämmin. Köllöteltiin Janen kanssa parvekkeella päivät pitkät sen sijaan, että olisin istunut haalarit päällä ja villasukat jalassa peiton alla. Vihdoinkin koitti myös päivä, jota olin oottanut ikuisuuden! Pakattiin kimpsut ja kampsut, ja suunnattiin Ruisrockiin. Vaikka odotin siltä niin paljon, niin kaikesta huolimatta ne odotukset ylittyi täysin - tälläkin kertaa. Tällä hetkellä odotan seuraavaa Ruissia ihan älyttömän paljon enkä malttais istua. Apocalyptica eturivistä, mitä tähän voi sanoa.. Lähes täydellistä ja sama pätee kyllä seuraavaankin. Miten Pemut voikin olla kerta kerran jälkeen niin loistavia? Kyseinen keikka oli mitä luultavammin yks niistä keikoista, jotka ei tuu unohtumaan ehkä koskaan. Monroeta ei ehditty katsomaan kuin pienen hetken verran, koska tahdottiin mahdollisimman lähelle Nightwishia ja sen tunnin odottelun kyllä tunsi jaloissa, mutta eipähän kaduta! Amorphiskin tuli nähtyä läheltä. Viime kerrasta kun muistikuvat on pyöreet nolla.

Elokuu

Ruissin jälkeen odotin ainoastaan yhtä viikonloppua.. PMMP:n keikkaa Sieravuoressa! Oli hassua nähdä neitoset niin pienellä lavalla, kun oli tottunut isoihin. Muutama päivä ennen Pemuja käytiin myös katsomassa Apulantaa samaisessa paikassa, mutta mun osalta se meni lähinnä vatsakipujen kanssa kärvistelyyn.. Heti seuraavana päivänä Pemuista suunnattiin Loimaalle, jossa Herra Ylppö ihmisineen keikkaili. Voi miten olinkaan koko kesän oottanut tätä! Loppukuusta saikin sitten aloittaa pakkaamisen ja valmistautua uuteen kotiin siirtymiseen, ja pian koitti muuttopäivä.

Syyskuu
Syyskuussa ei tuntunut tapahtuvan mitään ihmeellistä. Kävin Turussa ihanan Merjan ja Sonjan hiusmallina, sen jälkeen ei okaan tullut tätä päätä värjättyä ja jostakin sen kyllä huomaa.. Muuten me vaan totuteltiin uuteen kotiin ja ihmeteltiin syksyn tuloa.

Lokakuu


Pienen pieni prinsessani täytti kahden ja tarjolla oli herkkukakkua kera kahden "kynttilän" tietty. Me sen sijaan jätettiin syöminen väliin.. Lokakuussa meistä tuli virallisesti pienen Miko-pojan kummeja. Maahan satoi ensilumi ja Aapeli on siitä edelleen ihan yhtä innoissaan.

Marraskuu

Marraskuussa pääsin elämäni ensimmäistä kertaa häihin tai ainakaan en muista ennen olleeni. Kiitos vielä siitä, mikäli morsian tällä sivulla vielä pyörii. Tällöin alkoi myös mun hyvän ystävän, Miran, maratooniasuminen meillä! Haettiin kamat ja pupuset tänne meille ja katsottiin Salkkareita päivästä toiseen.

Joulukuu


Miran meillä asuminen jatkui vielä parin viikon ajan. Se tiesi siis lisää Salkkareita, kauhuleffoja ja vanhojen muistelua. Voi sitä naurun määrää! Aatto vietettiin molempien perheiden kanssa pöydästä pöytään -menetelmällä, eikä valittamista ollut. Ensi vuonna tosin vähän helpompaa, kun asuu osan kanssa samalla paikkakunnalla eikä oo niin kiire sinkoilla paikasta toiseen. Uusi vuosi meni kotona ja Aleksin serkun luona, jossa oli pieni porukka. Osan porukan siirryttyä baariin Samuli liittyi mun seuraan, tuli meille ja katsottiin kauhuleffoja ihan aamuun asti. UV oli jopa selvin päin niin rankka, että nukuin seuraavat 25 tuntia putkeen vain pienin havahduksin.

Vuosi 2012 meni ohi ihan liian nopeesti, mutta mukavaa oli. Iso kiitos siis kaikille, jotka tavalla tai toisella oli mukana. Nyt taidan olla niin herkällä päällä, että parempi mennä nukkumaan: lähes itken täällä. Voi haikeus....

3 kommenttia

 1. aaaw, sulosii noi sun lemmikit! ^.^

  http://steppiii.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aika kiva kakku kissalle :33

  Mukava blogi sulla :)
  Tässä sulla uusi lukija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. stella,
   Kiitos. :-)

   iidA,
   Juu ja maistui kyllä jokaiselle neljälle!

   Kiitos ja tervetuloa seuraamaan. :-))

   Poista