13.1.2013

NYT MYÖS INSTAGRAMISSA

Kuulin joskus suustani sanat "Voi v*tun Instagram, mua ei sieltä tulla koskaan löytämään!". Joo, ei varmasti, mutta tässä sitä nyt ollaan. Ei näin.

Aloitin bloggaamisen lähes päivälleen kaksi vuotta sitten ja ero on valtava. 1/11 kerroin varmasti jokaisesta kauppareissusta, uudesta kynästä ja vihosta, postin hakemisesta, kännireissuista ja Aleksista - kerroin blogissa siis aivan kaiken yksityiskohtia myöden. Nyt kaksi vuotta vanhempana (ja viisaampana?) jaan blogissa ainoastaan kohokohdat, mulle tärkeät asiat ja osan ajatuksista, joten paljon jää myös puuttumaan.

Instagrammin suhteen oon vielä täysin ulapalla, mutta harjoitus tekee mestarin. Nyt koitan jaksaa ja muistaa päivitellä meidän menemisiä kera kuvien. Mut löydätte siis myös täältä nimimerkillä @OOSIELLAJOSSAINMUN.

Ensimmäinen ja ainoa (harjoitus)kuva kertoo siitä, kuinka innoissani olin eilen Ikeassa. Ohimennen nappasin mukaani kuvaston ja Aleksi vilkaisi sen kantta vasta autossa.. No, ehkäpä yritys ei mene konkurssiin vielä tästä.

9 kommenttia

 1. mää näin teiät:D teil tais vaa olla kauhee kiire ni en uskaltanu tulla morottaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 15:30,
   Aijaa. :-D No hö, oisit tullu! Ei meillä oikeestaan mikään kiire sillon ollu, mut oltiin lähdetty aamulla liikenteeseen niin haluttiin hakea vaan äkkiä kamat, jotta päästiin katsoo yhtä sohvaa ja kotiin. :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ikeast tavaraa ja zekkaa jtn sohvaa jneeeee

   Poista
  2. Anonyymi 17:51,
   Lienet olevan sama ton alemman anon kanssa?

   Vaatii todellista porvariutta, jotta saa ostettua satasella IKEAsta, puhumattakaan ilmaisesta sohvasta. :-)

   Poista
 3. Sama tuon Instagramin suhteen. En ikinä luvannut mennä sinne. Noh, en ole mennytkään, mutta kyllä ne filtterit ihan kivoja on..........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko,
   Mä oon aina ihan yhtä hämmentyny, kun mulle kommentoi joku MIKKO.. :-D Ikinä en osaa yhdistää suhun.. Vispilä.

   Mutta joo, oon nyt jo ihan koukussa tohon turhuuteen, hmph.

   Poista
 4. Noi lemmikkikuvat olivat ihania. <3

  VastaaPoista