7.1.2013

KYSYMYSTEN MERKEISSÄ

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden puolella? - Oon tutustunut uusiin ihmisiin, mutta ystäväksi en kutsuis niistä kyllä ketään ainakaan vielä. Uusien tuttavuuksien lisäks sain takaisin vanhoja kavereita, joitten kanssa yhteydet katkes joko vanhan suhteen päätyttyä tai nykyisen alettua. Nyt oon ihan superonnellinen siitä, et lähellä on ihmisiä, joille voin kertoo ihan kaiken. Suurimman kiitoksen ansaitsee Toni, jonka hulluuden ja outouden takaa paljastuiki ihan älyttömän mukava ihminen!

2. Oletko tehnyt jotain sellaista, mitä et ennen ole tehnyt? - Hmm.. Nyt äkkiseltään ei tuu mitään ihmeellistä mieleen, mut työharjottelussa vuodeosastolla kuulin, näin, tein ja koin vaikka ja mitä..

3. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? - Voi kyllä. <3

4. Kerro pari parasta muistoa tältä vuodelta? - Tuntuu olevan kovin PMMP-painotteisia nää päällimmäiset muistot.. Mutta siis, Miran kanssa juttelu laivalla, Loimaalla ollut levyjulkkarikeikka, Ruisrock ihan kokonaisuudessaan, sekä PMMP:n keikka Sieravuoressa. Ihan parhaita kaikki!

5. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? - En riitaantunu, mutta erkaantunu kyllä. Syynä se, että muiden koulu tuli päätökseen, joten näkemiset jäi ja kun ei tuu nähtyä niin karsin pois myös FB-kavereista. Pyrin pitämään listan puhtaana ja poistan sieltä heti, jos tuntuu siltä, ettei jonkun päivitykset kiinnosta mua yhtään.


6. Oletko muuttunut paljon viimeisen vuoden aikana? - Oon, todella paljon. Tuntu jo vuos sitten, että muutuin ihan täysin ja niin kai teinkin. Seurustelu on kasvattanut paljon, koska sen myötä on tullu itsenäisemmäksi, mutta nyt tuntuu, et viime vuoden aikana kasvoin henkisesti vieläkin enemmän. Joskus tuntuu, että oon Aleksille se nipottava äiti, jolla on päässyt nuttura liian kireelle tai naapurin teinille kamala kukkahattutäti, että ehkä oon nykyään henkisesti jo vähän enemmän kun 15-vuotias ja arvostan ihan eri asioita.

7. Oletko lihonnut vuoden aikana? - Omasta mielestäni oon, Aleksin, kavereiden ja vaa'an mukaan en. Oon tai en, tähän tulee joka tapauksessa muutos.


8. Oletko saanut porttikieltoa minnekään? - En. Itse asiassa en oo koskaan saanut porttikieltoa mihinkään.


9. Oletko ollut tämän vuoden aikana yksin elokuvissa? - Tätäkään ei oo tullu ikinä tehtyä.


10. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä? - Yhden tatuoinnin. Vuoden verran on ollu yks suunnitteilla, mutta kun en saa sitä millään loppuun.. Ehkä pitäis vaan varata aika, niin saattaisin saada jotain aikaan. Tänä vuonna teen sen.


11. Kuka oli paras uusi tuttavuus? - Paras.. Jaska oli älyttömän hauska, enkä vieläkään pysty olemaan vakavana sitä miettiessä! Taidan kuitenkin vastata, että Samuli. Oon kyllä tiennyt Samulin muutaman vuoden ajan, mut vasta nyt alettiin kunnolla juttelemaan ja vaikka vuoden 2012 puolella ei ehditty näkemään, on tääkin asia tullu jo korjattua. Meillä ei montakaan yhdistävää asiaa oo, mut heti juttelun alettua huomattiin, et molemmat puhuu täysin turhia ja yhdessä tuli heitettyä harvinaisen huonoa läppää. Voi, miten iloinen oonkaan, että mä hyväksyin sen täysin turhan kaveripyynnön, joka odotti vastausta viikkoja. <3


12. Synnyttikö kukaan läheisesi? - Aleksin sisko, yksi hyvä kaveri ja hirvittävän monta tuttua!


13. Kuoliko kukaan läheisesi? - Kaveri, jolle pystyin kertomaan kaiken.. Niin monesti me avauduttiin ihan kaikesta toisillemme, juteltiin aina vaan lähinnä FB:ssä ja joskus vaihdettiin pari sanaa koulun käytävällä. Oisinpa osannu auttaa tai edes saanu tilaisuuden kiittää viimeisen kerran.


14. Missä maissa kävit? - En missään. Virossa olisin tahtonu kesällä käydä, mutta Aleksi ymmärsi sen hauskuuden vasta syksyllä. Ehkä me sit ens kesänä.


15. Mitä sellaista haluaisit vuodelta 2013, joka ei onnistunut vuonna 2012? - Ihan ensimmäisenä mielessä on lämmin kesä, mutta se ei ikävä kyllä oo itsestä kiinni. Toisena tulee mieleen muutto, vaikka muutettiinhan me tänäkin vuonna, mutta nyt olis tarkoitus suunnata toiselle paikkakunnalle.


16. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi? - Ei taida olla mitään kovin erikoisia, Ruisrock jäi varmaan parhaiten, joten heinäkuun ensimmäinen viikonloppu.


17. Vuoden suurin saavutus? - Työharjoittelun suorittaminen vuodeosastolla. Kauhuni siitä asti, kun kyseisen koulun aloitin ja nyt se on ohi!


18. Ja suurin epäonnistuminen? - Koulu kevään osalta. Olishan niihin kokeisiin ehkä voinu lukee, niin ei tarvitsis uusia enää..


19. Kärsitkö vammoista? - En vammoista, mutta sairastelin kyllä seuraavienkin vuosien edestä! Vuodesta meni varmasti neljä kuukautta flunssassa ja lopulta parannuin kävelemällä uutena vuotena kuus kilometriä kaatosateessa märissä kengissä ja vaatteissa.. Ei nyt ihan täsmää?


20. Mikä oli paras asia, jonka ostit? - Ehdottomasti kamera. Kissa hajotti vanhan noin vuosi sitten, sen jälkeen äiti lainas omaansa mulle, mutta omaan kotiin muutettua piti kuvailla vaan puhelimella. Fiksuna olisin odotellut pienen hetken, jonka aikana olisin tajunnu sen, miten tärkeeksi kamera tulee. Luultavasti mulla olisi tällä hetkellä järkkäri.


21. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - Äiti ja Aleksi ansaitsee isot kiitokset, ne kun jaksaa päivästä toiseen vaikka oon melkonen mökö! Lisäks Johanna on jaksanut tukea ja kannustaa yhdessä asiassa, sekä Pate kuunnellu  valituksia. Kiitos ihanat. <3


22. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? - Kilttinä jätän mainitsematta edes alkukirjaimet.


23. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - Laskuihin, vuokraan, eläimiin. Ihan vaan elämiseen yleensä.


24. Mistä innostuit eniten? - No se Ruisrock. En ymmärrä miten se saa mussa aina niin suuria tunteita aikaan! Pelkkä sana aiheuttaa kylmiä väreitä.


25. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt onnellisempi vai surullisempi? - Eiköhän sitä mennä aika samoissa. Nyt tosin lähenen ihmisrauniota ton kissan kanssa ja se saa mielen ihan tosi haikeeks..


26. Laihempi vai lihavampi? - Kuten jo aiemmin vastasin, omasta mielestäni oon lihonnut, mut muiden mielestä en.

27. Rikkaampi vai köyhempi? - Rikkaampi, luulisin.

28. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - Liikuntaa ja auringonottoa.

29. Entä vähemmän? - Kiukuttelua.. Tänäkin vuonna! Hyi minä.

30. Miten aiot viettää joulua? - Joulua vietettiin sekä Yläneellä, että Turussa. Ensin käytiin Aleksin kummeilla, sen jälkeen mun mammalla ja lopulta syötiin Aleksin äidin luona ja availtiin lahjoja. Illaks suunnattiin Turkuun, jossa äiti oli tehnyt ruokaa ja myöhemmin tultiin kotiin saunomaan.

31. Jos voisit muuttaa yhden asian kuluneessa vuodessa, mikä se olisi? - Nyt ei tuu mitään mieleen, enkä jaksa edes vaivata päätäni sellasilla. Turha niitä on enää vatvoo.

32. Rakastuitko vuonna 2012? - En, kyllä mä olin rakastunu jo ennen sitä.

33. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? - Pyöreet nolla.

34. Mikä oli mieluisin TV-sarja, jota seurasit?  - Suurin pudottaja oli kesällä ihan huippu, Vain elämää sai mut itkemään joka jaksossa ja Salkkarit vaan on niin Salkkarit. 

35. Vihaatko tällä hetkellä ketään, ketä et vihannut viime vuonna? - En jaksa turhaan käyttää energiaa vihaamiseen. Näin voi toki olla, mutta ne ihmiset on siinä vaiheessa ihan yhdentekeviä.

36. Mikä oli paras lukemasi kirja?- En tainnu lukea yhtäkään kirjaa.

37. Entä musiikillinen löytö? - Robin. Mä en voi sille mitään, mut se ihan oikeesti löytyy mun Spotify-soittolistalta, jonka nimi on Maukasta.

38. Mitä halusit ja sait? - Degut! Niitä tosin tulikin haluttua se kymmenen vuotta. Voihan rakkaudet.

39. Mitä halusit, muttet saanut? - Niillä ei oo väliä. Kaiken saa ennemmin tai myöhemmin kunhan tahtoo riittävästi. Nyt toivotaan siis entistä kovemmin.

40. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - Twilight - Aamunkoi, osa 2. 

41. Mitä teit syntymäpäivänäsi? - Käytiin syömässä kiinalaisessa, ei me varmaan muuta.

42. Ketä kaipasit? - Ihmisiä, jotka olin seurustelun myötä menettäny, mutta jotka myös sain takaisin.

43. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? - Äiti, Aleksi, Johanna, Pate ja Niko. Kiitos rakkaat.

9 kommenttia

 1. Anonyymi8/1/13 12:58

  sry random kyssäri mut kyttäsin sua ehkä joskus kaks vuottaa aikaa feissaris ja sul oli joku 1000 kaverii niii paljoks sul ny on jos poistat niit ain ? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 12:58,
   1,5v sitten mulla tosiaan oli muutamaa vaille 1 000 kaveria, tällä hetkellä niitä on vajaa 80.

   Poista
 2. Anonyymi9/1/13 18:48

  mil ihmeel oot saanu blogin ulkoasun tällätteeks?? siis et ei oo sivupakkii ku ne on ylhääl, levenevät linkit, teksti ja kuva saman levysii ym ym ym O__O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi9/1/13 18:50

   vai siis onks tää valmis pohja jostain ja sit piti viel kysyy et mist loppukuva on??

   Poista
  2. Anonyymi 18:48,
   Siis pohjana toimii perus Simple ja oon muokannut siitä sen, joka mulla oli. Kaikki HTML-koodit ja CSS:t oon löytäny joko kokeilemalla tai googlettamalla.

   Viimeinen kuva on PMMP:n keikalta viime kesän Ruisrockista, jos sitä meinasit? :-)

   Poista