18.12.2012

VUONNA 2012, PART 1

Joulukuu tekee parin viikon kuluttua loppuaan ja siinä samalla myös, yllätys yllätys, tämä vuosi. Musta on ihan älytöntä, että koko 2012 on vain hujahtanut ohitse, vastahan oli tammikuu!? Alunperin mun oli tarkoitus muistella tätä vuotta joulukalenterin muodossa, mutta lopulta se jäi vain ajatuksen tasolle.. Ehkä ensi vuonna. No mitäkö me sitten tänä vuonna ollaan touhuiltu? Ainakin kuvattu sen verran puhelimella, että kuvien laatua en takaa.... Seuraavaksi siis luvassa kilometripostaus.

Tammikuu

Minä, ikuinen tatuointifriikki, otin vuoden aikana ainoastaan yhden tatuoinnin niiden viiden jatkoksi. Vuonna 2010 niitä tuli kolme, viime vuonna kaksi ja nyt yksi.. Toivottavasti se ei tarkoita sitä, että ensi vuonna ollaan kokonaan ilman!

Helmikuu

Helmikuussa käytiin muutaman sukulaisen kanssa vähän mökkeilemässä yhtenä iltana. Hyvää ruokaa, vähän juomaa, hauskaa seuraa ja Putous! Tällöin me myös muka-urheiltiin. Jep! Käytiin kunnon lenkillä, salillekin eksyttiin pariin kertaan ja vietettiin sekä siellä, että kotona aikaa Nikon kanssa. Kauan ootetut keväänmerkit alkoi näkymään.


Maaliskuu

Maaliskuussa meille tuli perheenlisäystä parista pienestä pörriäisestä, joista olin haaveillut jo kymmenen vuotta aiemmin. Degutyttöset on olleet ihan jokaisen perheenjäsenen mieleen, niin meidän, kissojen kuin koirienkin. Tänä vuonna ollaan ehditty myös laivailemaan muutamaan kertaan ja yksi kerroista olikin maaliskuussa: pitihän meidän lähteä pitämään huolta, sillä äiti ja Sari ei luultavasti olisi kahdestaan selvinneet enää takaisin kotiin. Mikäpä siinä Happoradiota fiilistellessä, kun tuli bongattua ja juteltua ah-niin-ihanan Mira Luodinkin kanssa. Vietettiin aikaa mammalla, jossa pojilla on kaverina mamman Aatu-koira. Maaliskuussa oli myös tän vuoden toiset ristiäiset, joissa Aleksin serkku, Jade, sai nimensä. Loppukuusta sitten saatiinkin tuoksutella parvekkeella alkavaa kevättä, kun meiltä lumet oli jo ehtinyt sulaa.

Huhtikuu


Tein murulle ehkäpä sitten maailman hienoimman jäätelösynttärikakun! Tästä päivästä mulla jäi myös hyvin mieleen pieni shoppailureissu Johanna kanssa ja se kun Johanna tuli ensimmäistä (ja tähän menessä myös viimeistä) kertaa meille. Yhtenä sunnuntaina äiskä starttasi matukan ja tuli hakemaan meidät ja pojat pitkästä aikaa mökille, jossa grillailtiin. Viimeistä kuvaa katsoessa mä lähinnä mietin, että oliko huhtikuussa oikeesti niin lämmin, että olin legginsit jalassa ja pelkkä huppari päällä!? Hui.

Toukokuu


Toukokuussa laivailtiin jälleen, mutta tällä kertaa meidän mukana oli äiti, Toni ja Jenna. Kuva varmasti kertoo menosta kaiken, eh eh. Äitienpäivänä Jane päätti lähettää mummulle onnitteluviestin! Keväällä ja kesällä ajeltiin paljon Turku - Yläne väliä. Ihan parhautta oli vasikat ja lehmät, joiden joukossa oon kasvanut pienestä pitäen. Voisin olla navetassa tunteja. Ticon vaunukuva sai melkoisen kuhinan aikaan blogin puolella, kun silloisen blogin lukijat (anonyymit) saivat päähänsä niiden kuuluvan meille. No ei kuuluneet, mutta muruset kuitenkin testasivat Mikolle kuuluvat vehkeet ja ne todettiin oikeinkin toimiviksi. Kuluneen kesän ensimmäinen ja kamalin kuskireissu, voihan vitalis.


Kesäkuu

Pieni, rakas pikkusiskoni tuli meille yökylään ja seuraavana iltapäivänä nämä tyttöset ottivat junan alle ja suuntasivat kohti Loimaata. Luvassa oli jotakin ikimuistoista, älyttömän loistavaa ja yksikertaisesti parasta: PMMP:n levyjulkkarikeikka!! Sitä ilon ja onnellisuuden määrää ei voi vieläkään kuvailla, ihanat Pemut. Juhannus meni mukavasti: (torstaina?) oltiin Jennan ja Tonin kanssa mökillä saunomassa ja uimassa, ja (perjantaina?) syötiin Aleksin äidin luona, oltiin Nikolla, kuskailtiin ihmisiä ja käytiin katsomassa kokkoa.

Luulin ensin, että tän vuoden tekemisistä hädin tuskin saa postausta aikaiseksi, mutta saihan tästä. Jotta vältytään 2km -postaukselta, niin jätän tältä erää tähän ja teen toisen osan vielä tän vuoden puolella tai ainakin yritän sitä.

8 kommenttia

 1. mite sä jaksat aina tehä postauksist nii täydellisii<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 11:56,
   En mä näitä kyllä täydellisiksi kutsuis, mutta kiitos silti. :-)

   Yleensä vaan varaan paljon aikaa, koska useimmiten yhdessä postauksessa menee useita tunteja.

   Poista
 2. Voi tä on just kiva postaus! Pitäisi myös tehä tällainen, mutta luonne tuppaa olemaan vähän sellainen, että tulee siirreltyä asioita vähän liiankin pitkälle...

  Ihana ulkoasu!

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janina,
   Tuttu tunne! Siksipä tästäkin tuli tällainen eikä joulukalenteri..

   Poista
 3. toi jäätelökakku on super makee!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mary,
   Voi ei, kiitos. :--DD Mä oon niin naureskellut ton kamaluutta.

   Poista
 4. Oi ko kiva postaus! :-))

  http://kakezs.blogspot.fi/

  VastaaPoista